Warta Perusahaan

  • Construction of Water Storage Tank in Indonesia
    Wektu kiriman: 04-21-2020

    CEO Mr.SUN bakal ngunjungi pameran perawatan limbah padat kaping 11 ing Jarkarta, Indonesia Sajrone Juli.17-19. Muga-muga kanca duwe kesempatan bisa ketemu karo Pak Sun ing Jarkata. Saiki tank anyar wis dibangun, muga-muga bisa kerja bareng maneh ing mbesuk.     Waca liyane »

  • IFAT Exhibition India
    Wektu kiriman: 04-21-2020

    Saka tanggal 16 nganti 18th, Oktober, 2019, pameran IFAT, India. Situs pameran: Hall 1, Pusat Pameran Bombay (BEC), Mumbai, India C38-Shijiazhuang City Zhaoyang Biogas Equipment Co. Ltd Alamat: Bombay, Pusat Pameran (BEC) Off Western Express Highway Goregaon (Timur), Mumbai 40006 Hubungi ...Waca liyane »

  • Our Project In Xuzhou
    Wektu kiriman: 03-31-2020

    Bubar salah sawijining proyek ing Xuzhou, Tiongkok digester -anaerobic tank Hight 22.8m, Dia. 6,11m fisinished.     Waca liyane »