Warta

  • The Long You town project in Zhejiang, China will be completed on September 28, 2020
    Wektu kiriman: Dec-24-2020

    Ing wulan September 2020, ana rong tank banyu pemadam kebakaran ing Provinsi Zhejiang, China sing wis rampung rampung, lan peralatan pengawetan panas sabanjure isih dikerjakake. Loro tank banyu iki dhuwure 11,5 meter lan diametere 8,4 meter. Dheweke duwe atap tank lan tangga sisih. Yen perlu, kita bisa ...Waca liyane »

  • Construction of Water Storage Tank in Indonesia
    Wektu kiriman: Apr-21-2020

    CEO Mr.SUN bakal ngunjungi pameran perawatan limbah padat kaping 11 ing Jarkarta, Indonesia Sajrone Juli.17-19. Muga-muga kanca duwe kesempatan bisa ketemu karo Pak Sun ing Jarkata. Saiki tank anyar wis dibangun, muga-muga bisa kerja bareng maneh ing mbesuk.     Waca liyane »

  • IFAT Exhibition India
    Wektu kiriman: Apr-21-2020

    Saka tanggal 16 nganti 18th, Oktober, 2019, pameran IFAT, India. Situs pameran: Hall 1, Pusat Pameran Bombay (BEC), Mumbai, India C38-Shijiazhuang City Zhaoyang Biogas Equipment Co. Ltd Alamat: Bombay, Pusat Pameran (BEC) Off Western Express Highway Goregaon (Timur), Mumbai 40006 Hubungi ...Waca liyane »

  • Our Project In Xuzhou
    Wektu kiriman: Mar-31-2020

    Bubar salah sawijining proyek ing Xuzhou, Tiongkok digester -anaerobic tank Hight 22.8m, Dia. 6,11m fisinished.     Waca liyane »